Samarbeta med oss

Samarbeta med oss

Är ni ett företag, förening, myndighet eller annan organisation/verksamhet vill vi gärna samarbeta med er. Vi har gott om idéer hur olika samarbeten kan se ut och lyssnar också gärna in era möjligheter och visioner.

Företag

Ni som företag kan göra stor skillnad för våra ungdomar på många olika sätt. Vi har några exempel nedan på hur ett samarbete kan se ut och vi bollar gärna vidare med er om nya idéer och former.

Bli praktikplats – Var en plats för arbetsträning eller studiebesök i vår arbetslivsförberedande verksamhet.

  • Träffa våra deltagare
  • Stärk deras nätverk
  • Ge dem nya upplevelser av vuxenvärlden och nya sociala sammanhang
  • Få dem att känna sig sedda, värdefulla och inspirerade

Rekrytera via Neighbourhood
Vill du skapa möjlighet för unga med utmanande förutsättningar att få ett jobb? Vill du samtidigt minska risken att anställa någon som inte kan leva upp till grundläggande förväntningar från arbetsplatsen?

I och med vårt poäng- och LV-system, som visar hur länge och mycket ungdomarna har deltagit i vår verksamhet, kan vi urskilja deltagare utifrån vilka krav ni vill ställa på jobbsökande.

Gå in som sponsor för en av våra belönande resor

Vill ni göra en ekonomisk punktinsats? Då har ni som företag möjlighet att sponsra enskilda belöningar för att locka våra deltagare till ökat engagemang i skolan.

Engagera er som volontärer i läxhjälp, övningskörning, mentorskap mm (se bli volontär)

Förening

Har du en föreningsverksamhet och längtar efter att värva nya deltagare från vår målgrupp? Då har vi ett par förslag på hur vi skulle kunna samarbeta.

  • Var med och anordna aktiviteter ihop med oss där vi får testa på ert intresseområde.
  • Vi ser gärna att Neighbourhood får vara en bro in till svenska föreningslivet och är gärna med och hjälper er att nå målgruppen och introducera er verksamhet.
  • Söker ni ledare i verksamheten och vill vara med oss i en gemensam ledarträning så är det ett spännande samarbetskoncept.

Annan organisation/verksamhet

Har ni ett upplägg som inte machar något av ovanstående exempel och är intresserade av att ha ett samarbete med oss? Tveka inte att höra av er och boka ett samtal.

Intresseanmälan

15 + 14 =

Samarbetspartners och sponsorer